• Bosanski
  • English
  • Deutsch

Tehnička rješenja

Track & Trace

Obavijest za Predstojeći praznik

Danas je vrijeme novac. Koristite mogućnost praćenja svoje pošiljke u svakom trenutku ukupnog procesa dostave, i to u realnom vremenu. Provjerite samostalno i jednostavno, kada Vam odgovara i neovisno o radnom vremenu, trenutni status očekivane robe.

Opširnije

Customer Automation System

Tehnička rješenja

Expedit je softversko riješenje namijenjeno registrovanim poslovnim korisnicima, koji imaju veći broj pošiljaka. Expedit obezbjeđuje efikasno upravljanje pošiljkama i transportnom logistikom, te omogućava proces pripreme pošiljaka na jednostavan i profesionalan način.

Opširnije

E-Mail Service

Rezi

Vrhunska briga o korisnicima predstavlja osnovnu vrijednost stvaranja odnosa prema našim klijentima. Želimo Vam pružiti najbolju moguću uslugu, prije, u toku i nakon dostave pošiljke. Zbog toga smo investirali sredstva u našu tehnologiju za rad sa integriranim korisničkim podacima.

Opširnije

SMS Service

Telefon Aviso

Kao lider na tržištu transporta i logistike, EXPRESS ONE nastavlja sa uvođenjem jedinstvenih usluga u segmentu paketne i paletne distribucije pošiljaka. Usluga “ SMS obavijest o prispjeću pošiljke“ podrazumijeva slanje SMS poruke iz našeg sistema primaocu pošiljke o dostavi robe.

Opširnije

Telefon Aviso

Proširenje palete usluga sa dva nova proizvoda

Profitirajte pri slanju pošiljki od maksimalne vjerovatnoće dostave kroz elektroski pokrenut, lično proveden telefonski Aviso Vašeg primaoca putem našeg dostavljača. Definicija: Isključivo elektronski, lični i sa aspekta zaštite podataka sigurni...

Opširnije

E-Mail notifikacija

E-Mail notifikacija

Pomoću naše usluge e-mail notifikacija koristite sve mogućnosti integriranja podataka o klijentima u svoje pošiljke. kod predaje informacija o pošiljci, vaši primaoci dobijaju potpuno automatski digitalnu obavijest i tako mogu...

Opširnije
Close

Track & Trace

Pratite stanje vašeg paketa.
Unesite broj pošiljke

Po referentnom broju
Po broju pošiljke / paketa