• Bosanski
  • English
  • Deutsch

SMS Servis

SMS obavijest o prispjeću pošiljke – budite “up to date”!

Kao lider na tržištu transporta i logistike, EXPRESS ONE nastavlja sa uvođenjem jedinstvenih usluga u segmentu paketne i paletne distribucije pošiljaka.
Usluga ” SMS obavijest o prispjeću pošiljke” podrazumijeva slanje SMS poruke iz našeg sistema primaocu pošiljke o dostavi robe.
Ova usluga omogućava da se primaoc pošiljke pravovremeno obavijesti i da se adekvatno pripremi za prijem pošiljke (lična karta isl.), ili eventualno odgodi isporuku. SMS poruka se šalje u dole prikazanom formatu

Povećajte vjerovatnoću isporuke i Vaš Cash-to-order-cycle!

Profitirajte od automatiziranog slanja onih informacija, koje Vam omogućavaju da ostanete u bliskom kontaktu sa svojim klijentima na visokom nivou. Koristite informativne prednosti za Vaš Customer Service Management i iskoristite mogućnosti koje se nude u okviru logistike za Vaše individualno odabrane grupe klijenata.

Telefon AvisoPrednosti ovog sistema su:

 

 

Express One Vam pomoću SMS Servisa omogućava najnaprednija tehnička rješenja na tržištu Bosne i Hercegovine. Za više informacija pozovite Express One korisnički centar na broj 1311 i provjerite zašto smo brza pošta broj 1 u BiH.

Close

Track & Trace

Pratite stanje vašeg paketa.
Unesite broj pošiljke

Po referentnom broju
Po broju pošiljke / paketa