• Bosanski
  • English
  • Deutsch

E-Mail Сервис

Све информације о Вашим пошиљкама на једном мјесту

Врхунска брига о корисницима представља основну вриједност стварања односа према нашим клијентима. Желимо Вам пружити најбољу могућу услугу, прије, у току и након доставе пошиљке. Због тога смо инвестирали средства у нашу технологију за рад са интегрираним корисничким подацима.

Услуга E-Mail Сервис подразумијева извјештај статусних информација о вашим пошиљкама у мрежи дистрибуције EXPRESS ONE-а.

Користећи услугу E-Mail Сервис из нашег система, имате могућност да у право вријеме имате праве информације. Аутоматизиране информације се могу слати у одређеним временским интервалима у Ваш инбокс.

Услуга која Вам доноси конкурентску предност омогућава: да знате колико је пошиљака испоручено до одредјеног времена, да имате прецизне и детаљне информације, каоштосу: тежине пакета/палета, успјешно испоручене пошиљке, као и статусе свих пошиљака на испоруци.

Express One Вам помоћу E-Mail Сервис омогућава најнапреднија техничка рјешења на тржишту Босне и Херцеговине. За више информација позовите Express One кориснички центар на број 1311 и провјерите зашто смо брза пошта број 1 у БиХ.

Close

Track & Trace

Пратите стање вашег пакета.
Унесите број пошиљке

По референтном броју
По броју пошиљке / пакета