• Bosanski
  • English
  • Deutsch

E-Mail Servis

Sve informacije o Vašim pošiljkama na jednom mjestu

Vrhunska briga o korisnicima predstavlja osnovnu vrijednost stvaranja odnosa prema našim klijentima. Želimo Vam pružiti najbolju moguću uslugu, prije, u toku i nakon dostave pošiljke. Zbog toga smo investirali sredstva u našu tehnologiju za rad sa integriranim korisničkim podacima.

Usluga E-Mail Servis podrazumijeva izvještaj statusnih informacija o vašim pošiljkama u mreži distribucije EXPRESS ONE-a.

Koristeći uslugu E-Mail Servis iz našeg sistema, imate mogućnost da u pravo vrijeme imate prave informacije. Automatizirane informacije se mogu slati u određenim vremenskim intervalima u Vaš inboks.

Usluga koja Vam donosi konkurentsku prednost omogućava: da znate koliko je pošiljaka isporučeno do odredjenog vremena, da imate precizne i detaljne informacije, kaoštosu: težine paketa/paleta, uspješno isporučene pošiljke, kao i statuse svih pošiljaka na isporuci.

Express One Vam pomoću E-Mail Servis omogućava najnaprednija tehnička rješenja na tržištu Bosne i Hercegovine. Za više informacija pozovite Express One korisnički centar na broj 1311 i provjerite zašto smo brza pošta broj 1 u BiH.

Close

Track & Trace

Pratite stanje vašeg paketa.
Unesite broj pošiljke

Po referentnom broju
Po broju pošiljke / paketa