• Bosanski
  • English
  • Deutsch

Техничка рјешенја

Track & Trace

Obavijest za Predstojeći praznik

Данас је вријеме новац. Користите могућност праћења своје пошиљке у сваком тренутку укупног процеса доставе, и то у реалном времену. Провјерите самостално и једноставно, када Вам одговара и неовисно о радном времену, тренутни статус очекиване робе.

Опширније

Customer Automation System

Техничка рјешенја

Expedit је софтверско ријешење намијењено регистрованим пословним корисницима, који имају већи број пошиљака. Expedit обезбјеђује ефикасно управљање пошиљкама и транспортном логистиком, те омогућава процес припреме пошиљака на једноставан и професионалан начин.

Опширније

E-Mail Service

Rezi

Врхунска брига о корисницима представља основну вриједност стварања односа према нашим клијентима. Желимо Вам пружити најбољу могућу услугу, прије, у току и након доставе пошиљке. Због тога смо инвестирали средства у нашу технологију за рад са интегрираним корисничким подацима.

Опширније

SMS Service

Telefon Aviso

Као лидер на тржишту транспорта и логистике, EXPRESS ONE наставља са увођењем јединствених услуга у сегменту пакетне и палетне дистрибуције пошиљака. Услуга “ СМС обавијест о приспјећу пошиљке“ подразумијева слање СМС поруке из нашег система примаоцу пошиљке о достави робе.

Опширније

Telefon Aviso

Проширенје палете услуга са два нова производа

Профитирајте при слању пошиљки од максималне вјероватноће доставе кроз електроски покренут, лично проведен телефонски Ависо Вашег примаоца путем нашег достављача. Дефиниција: Искључиво електронски, лични и са аспекта заштите података сигурни...

Опширније

E-Mail notifikacija

E-Mail notifikacija

Помоћу наше услуге е-маил нотификација користите све могућности интегрирања података о клијентима у своје пошиљке. код предаје информација о пошиљци, ваши примаоци добијају потпуно аутоматски дигиталну обавијест и тако могу...

Опширније
Close

Track & Trace

Пратите стање вашег пакета.
Унесите број пошиљке

По референтном броју
По броју пошиљке / пакета