• Bosanski
  • English
  • Deutsch

Express One – Брза пошта број 1 у БиХ

Зашто је Express One брза пошта број 1 у БиХ?

Већ више од 15 година фирма EXPRESS ONE сваког дана, непрекидно, 24 сата дневно, са несмањеним еланом пружа услуге својим клијентима и пословним партнерима у Босни и Херцеговини. Достава експресних пакетних и палетних пошиљака одвија се на цијелом подручју Босне и Херцеговине.
Почевши као мали, локални и непознати учесник на тржишту, у протеклом смо периоду кроз непрекидан рад, сталну усредоточеност на клијенте и постизање резултата, корак по корак прерасли у бренд који дјелује широм земље, односно у снажно домаће предузеће међународних коријена, које поставља стандарде у својој бранши.
Наши дефинисани индустријски стандарди и производи, али и наша позиција тржишног лидера у области Б2Б експресне доставе, гарантују нам стабилност и сигурност у комплексном окружењу, чиме дајемо значајан допринос локалној конкурентности наших клијената.
Искористите наше дугогодишње искуство и стечену компетенцију, како бисте кроз јаку логистику стекли одрживу и вриједну предност над конкуренцијом! Ми смо Ваш први избор, ако желите поуздану, стручну и брзу обраду ваших пошиљака: јуче, данас и сутра!

EXPRESS ONE припада Групацији аустријске поште – ÖSTERREICHISCHE POST AG

Припадност највећем инвеститору у области експресне доставе у сјеверно/источној Европи, и његовом дугорочном ангажману нашим корисницима доноси јако битну финансијску сигурност и континуиран развој европских стандарда у БиХ. Са том развојном политиком међународне групације, третман Ваших пошиљака и података континуирано су на највишем могућем нивоу.

Мрежа Express One партнера:

postatmap

Express One нуди најбрже, најсигурније и најпоузданије слање брзе поште у БиХ

Close

Track & Trace

Пратите стање вашег пакета.
Унесите број пошиљке

По референтном броју
По броју пошиљке / пакета