• Bosanski
  • English
  • Deutsch

Express One – Brza pošta broj 1 u BiH

Zašto je Express One brza pošta broj 1 u BiH?

Već više od 19 godina firma EXPRESS ONE svakog dana, neprekidno, 24/48 sata dnevno, sa nesmanjenim elanom pruža usluge svojim klijentima i poslovnim partnerima u Bosni i Hercegovini. Dostava ekspresnih paketnih i paletnih pošiljaka odvija se na cijelom području Bosne i Hercegovine.
Počevši kao mali, lokalni i nepoznati učesnik na tržištu, u proteklom smo periodu kroz neprekidan rad, stalnu usredotočenost na klijente i postizanje rezultata, korak po korak prerasli u brend koji djeluje širom zemlje, odnosno u snažno domaće preduzeće međunarodnih korijena, koje postavlja standarde u svojoj branši.
Naši definisani industrijski standardi i proizvodi, ali i naša pozicija tržišnog lidera u oblasti B2B ekspresne dostave, garantuju nam stabilnost i sigurnost u kompleksnom okruženju, čime dajemo značajan doprinos lokalnoj konkurentnosti naših klijenata.
Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo i stečenu kompetenciju, kako biste kroz jaku logistiku stekli održivu i vrijednu prednost nad konkurencijom! Mi smo Vaš prvi izbor, ako želite pouzdanu, stručnu i brzu obradu vaših pošiljaka: juče, danas i sutra!

EXPRESS ONE pripada Grupaciji austrijske pošte – ÖSTERREICHISCHE POST AG

Pripadnost najvećem investitoru u oblasti ekspresne dostave u sjeverno/istočnoj Evropi, i njegovom dugoročnom angažmanu našim korisnicima donosi jako bitnu finansijsku sigurnost i kontinuiran razvoj evropskih standarda u BiH. Sa tom razvojnom politikom međunarodne grupacije, tretman Vaših pošiljaka i podataka kontinuirano su na najvišem mogućem nivou.

Mreža Express One partnera:

EXPRESS ONE - Ihre Nummer 1 in Expresszustellung!

Express One nudi najbrže, najsigurnije i najpouzdanije slanje brze pošte u BiH

Close

Track & Trace

Pratite stanje vašeg paketa.
Unesite broj pošiljke

Po referentnom broju
Po broju pošiljke / paketa